Top
Dauphine heeft haar puppies gekregen.
Bij interesse neem contact op!

Over ons

Al vanaf mijn jeugd loopt de Weimaraner als een rode draad in mijn leven. Vanaf mijn elfde levensjaar zijn er altijd Weimaraners in ons leven geweest.

Er is een periode geweest dat we heel druk waren met het zorgen voor ons gezin en werk. Voor een hond was er op dat moment geen ruimte.

Nadat we onze kinderen oud genoeg vonden en we verhuisd waren naar het buitengebied werd mijn wens naar een Weimaraner enorm sterk. Mijn man wilde ook graag een hond, maar onder de voorwaarde dat we met deze hond gingen trainen. Juist omdat een Weimaraner dit in alle opzichten nodig heeft.

De aanschaf van deze geweldige hond brengt natuurlijk consequenties met zich mee. De Weimaraner heeft veel beweging, ruimte, aandacht, geduld en uitdagingen nodig.

Eind 2014 is Dauphine in ons gezin gekomen en hebben wij samen vanaf dat moment al hele mooie momenten mogen beleven, zowel thuis, tijdens trainingen, veldwedstrijden, jachten op uitnodiging en hondenshows. Uit liefde voor Dauphine en gegrepen door haar passie in het veld en schoonheid, wilden we graag nakomelingen van Dauphine. Dit proces is heel zorgvuldig en volgens de voorschriften van de rasvereniging doorlopen. Op 26 maart 2018 is de kennelnaam door de FCI (Fédération Cynologique Internationale) goedgekeurd en door de Raad van Beheer ingeschreven in het register van kennelnamen onder nummer 270040.

Missie

Rekening gehouden met de jachtkwaliteiten van deze combinatie van dit eerste nestje van Aimée Dauphine du Bouquillon X Phoenix ‘Fly Me To The Moon von Silberweiss Jäger’ vinden wij de gezondheid, karakter en schoonheid dan ook zeker niet onbelangrijk We hopen dat al deze elementen van beide ouders behouden blijft en terug te zien zullen zijn bij de nakomelingen. Wat wij heel belangrijk vinden is dat deze pups in een stabiel, evenwichtig, liefdevol, voor de pup juiste omgeving/ gezin terechtkomen waar zij een mooi lang leven mogen hebben en waarbij de jachtpassie behouden blijft.

What’s Good

Wij zijn lid van